Zakaj podjetje potrebuje spletno stran?

Vsako podjetje potrebuje spletno stran?

Danes imamo skoraj vse na dosegu prsta ene roke. Prisotnost na spletu ni več vprašanje ampak nuja. Če nas zanima kje in kaj bomo danes jedli, gremo na določeno spletno stran, poiščemo lokacijo, rezerviramo mizo in naročimo kosilo. Če se želimo naročiti pri okulistu, gremo na splet in to naredimo. Celo k zdravniku se naročimo preko spleta. Torej je zelo pomembno, da tudi vi ponudite predstavitev svoje rešitve svetovnem spletu. Le tako vas bodo novi uporabniki lažje našli ali sploh izvedeli, da obstajate. Tukaj je nekaj koristi, ki vam jih prinese korektno narejena spletna stran.

Vam bo spletna stran prinesla več posla

Dobro narejena in učinkovita spletna stran bo v vaše podjetje pripeljala več prometa in odjemalcev vaših storitev. Velika večina ljudi, išče rešitve in storitve na spletu in če vašega podjetja tam ne najdejo, bodo šli drugam. Pomembno je, da ste na spletu prisotni.

S spletno stranjo boste privarčevali

Lastniki malih in srednjih podjetij se pogosto sprašujete “ali si sploh lahko privoščim dobro spletno stran?”. Resnica je, da si ne ne morete privoščiti, da spletne strani ne bi imeli! To vam zagotavlja, da boste vedno v koraku s konkurenco ali pa celo pred njo. Spletna stran bo še dodatno povezovala stranke do vašega podjetja in ogled bo možen pogosteje kot preko časopisnih oglasov. To pa vam privarčuje dragocen denar, ki ga lahko investirate kam drugam.

Spletna stran je vedno na voljo (24/7)

Vaša spletna stran bo vedno na voljo in to ne glede na vaš delovni čas. Če želijo potencialne stranke preučiti vaše podjetje in storitve ali pa vam poslati kakšno vprašanje, lahko to naredijo kadarkoli, tudi ponoči.

Omogoča novo okolje za trženje

Svojo spletno stran jemljite kot spletni katalog ali informacijsko zloženko. Dosti bolj enostavno in hitro je posodabljat vsebino na spletni strani, kot pa v tiskanih medijih kot je zloženka, brošura ali katalog. Za razliko od tiskanih oglasov, ki so statični in hitro zastarijo, lahko spletna stran omogoča vedno svežo in večpredstavnostno vsebino.

Spletna stran omogoča kredibilnost

Če nimate spletnega mesta, na katerem lahko potencialni kupci opravijo svoje raziskave pred nakupom vaših storitev ali artiklov, boste izgubili verodostojnost. Stranke, naročniki in kupci si danes želijo potrditev, da bojo s svojo investicijo zadovoljni. Korektno narejena in delujoča spletna stran jim pri tem zelo pomaga. Še posebej, če imate odlična priporočila in izjave prejšnjih kupcev.

Omogoča komunikacijo z vašimi strankami

Svojo spletno stran jemljite kot spletni katalog ali informacijsko zloženko. Dosti bolj enostavno in hitro je posodabljat vsebino na spletni strani, kot pa v tiskanih medijih kot je zloženka, brošura ali katalog. Za razliko od tiskanih oglasov, ki so statični in hitro zastarijo, lahko spletna stran omogoča vedno svežo in večpredstavnostno vsebino.

Medij, na katerem predstavite svoje rešitve

Ni pomembno kakšno rešitev ponujate, spletna stran je odličen prostor za predstavitev vašega znanja, izkušenj in dela. Z vključitvijo vašega portfelja, galerije fotografij in mnenja drugih o vašem delu, lahko prikažete edinstvenost vašega podjetja.

Spletno mesto potrebujete zaradi konkurence

Prej ko postanete prisotni na spletu, bolje je. To bojo opazila tudi konkurenčna podjetja. Učinkovita in privlačna spletna stran igra pomembno vlogo pri odločanju obstoječih in potencialnih novih naročnikov vaših storitev.

Brez spletne strani ni posla

Dokazano je, da brez spletne strani zamudite priložnost, da naročniki ugotovijo kdo ste, kaj ponujate in ali se bojo odločili za investicijo v vaše rešitve. Podobno velja, če je vaša spletna stran slaba ali nedelujoča, kar pusti slab vtis in odžene naročnika stran. Oboje je enako slabo za vaš posel.

Če se še vedno sprašujete o smiselnosti investicije v korektno izvedbo spletne strani ali pa ste končno ugotovili, da jo potrebujete, nas kontaktirajte in skupaj bomo poiskali delujočo rešitev.