Studio

Oblikovalski studio Ideator je leta 2011 ustanovil David Praznik. V studiu povezujemo poslovne potrebe s potrebami uporabnikov in ustvarjamo produkte, ki rešujejo resnične probleme, omogočajo rast in dobro prodajo. Od strategije do realizacije. Locirani smo v Ljubljani.

Zakaj studio Ideator?

Ker sodelujemo brez posrednikov, neposredno z naročnikom. Ker imamo 20 let strokovnih izkušenj. Ker delujemo transparentno, po korakih in preverjenem protokolu potrjevanja projekta, od začetka do zaključka izvedbe. Ker rešujemo probleme tistim, ki vam prinašajo denar. Ker smo popolnoma predani ustvarjanju rešitve za posamezen projekt. Ker sprejmemo toliko dela, kolikor se mu lahko v celoti posvetimo. Ker nam je mar za končno rešitev in skrbimo za vaše rezultate. Želimo, da vaše podjetje raste. Preverite storitve, ki jih ponujamo.

Izkušnje in sodelovanja z blagovnimi znamkami in podjetji

Univerza v Ljubljani / Silgan / NIL group / Thule / Veterinarska zbornica / Vzajemna / CVS Mobile / KF Finance / eIUS – Vep.si / Ilirija / Avtotehna / Ministrstvo za javno upravo / Delo / Marg / Regeneracija / Jabolko.org / Cisco / Renault Nissan / Mercedes-Benz / IteraSpace / IAM (Inštitut in akademija za multimedije) … več na CV.

Komu ponujamo rešitve

Rešitve ponujamo malim in srednje velikim podjetjem, B2B in B2C podjetjem, startup-om, društvom in organizacijam, samostojnim podjetnikom.

Ekipa in zaposlitev

Sodelujemo s strokovnjaki iz različnih področij, ki so potrebni za posamezen projekt. Trenutno nimamo potrebe po razširitvi kadra, smo pa odprti za sodelovanje. V kolikor meniš, da bi nas tvoje izkušnje zanimale ali potrebuješ okrepitev v svoji ekipi, pošlji povezavo na svojo spletno stran in povpraševanje na info@ideator.si.