Pravno obvestilo

Zaščita pravic

Predmet tega obvestila sta spletni strani na naslovu https://www.davidpraznik.com in https://www.ideator.si. Vsa vsebina je last avtorja Davida Praznika (v nadaljevanju avtor) ali David Praznik, Ideator s.p. ali njihovih in je informativne narave.

 

Omejena odgovornost

Avtor ne odgovarja za uporabo spletne strani na domeni https://www.davidpraznik.com in https://www.ideator.si in za morebitno škodo, povzročeno z uporabo tam nahajajočih se spletnih vsebin. Avtor se bo trudil za pravilnost informacij. Avtor lahko vse vsebine spreminja kadarkoli, brez obveznosti do obveščanja uporabnikov, in ne odgovarja za posledice tako povzročenih sprememb.

 

Omejena pravica uporabe vsebin

Uporabniki lahko razpolagajo z vsebinami na spletnem naslovu https://www.davidpraznik.com in https://www.ideator.si za svojo osebno uporabo pri čemer ne smejo biti kršene avtorske pravice. Avtorji vsebin niso odgovorni za morebitne škodljive posledice uporabe. Kakršnakoli druga uporaba ali distribucija teh spletnih vsebin ali njihovega dela ni dovoljena.

 

Varovanje podatkov

Avtor bo z vsemi podatki zbranimi na strani https://www.davidpraznik.com in https://www.ideator.si razpolagal v skladu z veljavno zakonodajo.