CVS Advanced Telematics

CVS Advanced Telematics je blagovna znamka podjetja CVS Mobile. So vodilni na področju telematskih sistemov v regiji Srednje in Vzhodne Evrope.

Njihov izhodiščni problem je bil 12 let star logo, ki ni več predstavljal visokega nivoja njihovih storitev. Rezultat je minimalistična celostna grafična podoba, ki izraža natančnost in zaupanja vredno storitev.

Večjezični projekt sestavljajo: logo, vizitka, dopisni list, pisne ovojnice različnih dimenzij, poslovni žigi različnih dimenzij, mapa, splošni pogoji, pogodba, prodajna zloženka, letak, navodila za uporabo storitve mobileWEB, oglas za delo, ohišje naprave, različne embalaže, dežnik, plastenka za vodo, reklamni balon, namizna zastava, T-majica, polo majica, etiketa in embalaža za vino, vžigalnik, vrečka, pisalo, ovratni trak, sejemski dres za hostese, izhodišče za sejemske postavitve, poslikave za osebna in tovorna vozila, zastave, pomična vhodna vrata pisarn, delovni nalog, različne nalepke za strojne naprave, podloga za vozilo, prevleka za tablico, PowerPoint predstavitev, TV telop, srajca in koledar.

Naročnik
CVS Mobile, informacijske rešitve, d.d.

Storitev
Oblikovanje logotipa
Oblikovanje celostne grafične podobe