Pogosto zastavljena vprašanja

Za lažjo navigacijo med pogosto zastavljenimi vprašanji, vam s klikom na vprašanje ponudimo hiter odgovor.

Čas izvedbe je odvisen od zahtevnosti in obsežnosti vsakega projekta posebej. Za večino projektov običajno priporočamo toliko časa, da zagotovimo najboljše rezultate raziskave, ustvarjalnosti in izvedbe.

Naš proces poteka približno takole:
povpraševanje → sestanek → ponudba → potrditev in podpis pogodbe → 1. del nakazila plačila → začetek projekta → raziskava → strategija in konceptualizacija → oblikovanje → predstavitev tipičnih elementov in možnost dodatnih sprememb → potrditev → izvedba vseh elementov in okolja → predstavitev → potrditev → realizacija → javna objava / predaja končnega izdelka → 2. del nakazila plačila → podpora.

Seveda! Sodelovanje in komunikacija lahko nemoteno potekajo tudi na daljavo s pomočjo video klica, telefonskega pogovora in e-pošte. Če ste v bližini pa je vsekakor lepo, da se spoznamo v živo in si sežemo v roko.

Najverjetneje da, vendar področje dela ni pomembno, saj svoje sposobnosti, raziskave in procese dela prilagajamo potrebam in industriji stranke.

Po celotnem plačilu zneska, naročnik postane lastnik vizualnih elementov, s katerimi smo oblikovali projekt, izvajalec pa ostane lastnik kombinacije teh elementov. S tem zagotovimo oblikovno celoto in njeno funkcionalnost, naročnik pa ima ekskluzivno in trajno licenco do njene uporabe.

Če naročnik zahteva drugače, je možen prenos vseh avtorskih pravic, ki vključujejo materialne avtorske pravice, pravico do uporabe, reprodukcije in predelave, kar pa se dodatno zaračuna. Po tem lahko uporabnik počne z rešitvijo kar želi.

Izvajalec ima v vsakem primeru pravico do objave rešitve na svoji spletni strani in ga navajati kot referenco v drugih medijih razen, če gre za rešitev, ki je poslovna skrivnost, kar pa dodatno opredelimo že v pogodbi.

Vnos vsebine je primarno domena naročnika, lahko pa se dogovorimo, da to delo prevzamemo mi, kar dodatno zaračunamo. Če je obseg vsebine velik, ponudimo paketno ceno, drugače pa zaračunamo po dogovorjeni urni postavki.

Rešitvi sta dve. Tematske fotografije lahko po ugodni ceni kupimo v plačljivih foto-knjižnicah, če pa projekt zahteva bolj profesionalen pristop po naročilu pa naročimo fotografa (zunanji izvajalec).

Naenkrat prevzamemo le toliko projektov, kot jih lahko izvedemo. Tako vsaki stranki zagotovimo svojo pozornost.
Pošljite nam povpraševanje in dogovorili se bomo za ustrezen termin.

Seveda. Odgovori na pogosto zastavljena vprašanja so namenjena osnovni predstavitvi našega dela z naročniki. Tako na enostaven način predstavimo pomembna vodila in obrazložimo osnovne pojme. Če vas še kaj zanima, nas kontaktirajte. Z veseljem se bomo odzvali in se potrudili, da vam učinkovito rešitev ponudimo v dogovorjenem časovnem roku.